Elävän kulttuurin Koroinen ry

Koroisten laskiainen 23.2.2020

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN LASKIAISTA Koroisille! ♥

Pulkkamäkeä emme voi tarjota, mutta paljon perinteikästä, hauskaa ja syvällistä ohjelmaa kaiken ikäisille.

Laskiais"riehan" lisäksi esittelemme Elävän kulttuurin Koroinen ry:n toimintaa ja rekrytoimme Koroisten ystäviä mukaan yhdistyksen tiimeihin ja työryhmiin - tervetuloa tutustumaan, kuuntelemaan ja keskustelemaan!

OHJELMA:

12-14 Pellavan ja hampun loukutus, lihtaus ja häkilöinti, Koroisten piha. Tervetuloa kokeilemaan ikivanhaa taitoa Helbe Pajarin johdolla!

12-16 Ammattivalokuvaaja Anniina Ukkonen ottaa tyylikkäitä muotokuvia pientä korvausta vastaan, "yläkerran studiossa"

13-14 Satumainen Riiviösieppari -työpaja lapsille ja lapsenmielisille

13.30-15 Musta laskiainen -ilmastomuutoksen syvämerkitys* alustus ja keskustelu, vetäjänä tietokirjailija ja vapaa tutkija Olli Tammilehto

15-18 Kuvia ja kertomuksia Koroisten toiminnasta vuosien varrelta. Kuvaesityksen jälkeen "Sinustako Koroisten aktiivi?"-tapaaminen. Jakaudutaan ryhmiin, toiveena löytää uusia ihmisiä mukaan EKKyn tiimeihin (mm. puutarha/pelto, tapahtumat, tiedotus, kahvila, mehiläiset..). Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimimaan ympäristön, kulttuurin ja kestävien arvojen puolesta. 

18 Mosaiikki: Melodioita ja runoutta tutkivaa folkmusiikkia

Koroisten KAHVILA ON AUKI koko tapahtuman ajan.

Mukana myös legendaarinen MAAILMAN PARAS HERNEKEITTO -kilpailu! (jos haluat osallistua omalla kasvishernekeitollasi, laita viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin annamme ohjeita!)

Laskiaistapahtuma on ilmainen, päihteetön ja kaikille avoin.

Ohjelma täydentyy vielä!

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)