Elävän kulttuurin Koroinen ry

Koroisten kevätpäivät 19. - 20.5.2018

Koroisten kevätpäiviä vietetään tänä vuonna lauantaina 19.5. ja sunnuntaina 20.5. Tuttuun tapaan luvassa on mukavaa tekemistä ja ohjelmaa kaikenikäisille. 

Ohjelmatiedot täydennetään tälle sivulle lähempänä ajankohtaa. 

Tuttuun tapaan tarvitsemme myös runsaasti vapaaehtoisia mm. kahvilaan. Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi on alkanut. 

Toivottavaa on, että kahvilan vapaaehtoiset kykenisivät sitoutumaan vähintään kolmeksi tunniksi kerrallaan, ja mieluiten molempina päivinä. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään. 
 
Kahvilaan tarvitaan vähintään kolme henkilöä kerrallaan, sillä kahvilassa käy päivän aikana useampi sata asiakasta. Tehtäviä ovat: 
 
-myynti
-tuotteiden valmistus ja esillepano
-tiskaus
 
Lisäksi tarvitaan siivoajia kahvilaan. Myös yhdelle intohimoisella ruoanlaittajalle on tilausta. Jos sinulla on jokin mahtava kasvisruokaresepti, josta on edullisesta ja helppoa valmistaa ruokaa usealle sadalle henkilölle, ilmianna itsesi! Kahvilamme on luomukahvila, joten suurin osa tuotteista tulee olla luomua. 
 
Myös ennen tapahtumaa voi osallistua leipomalla myyntiin tulevia tuotteita. Leipomuksia voi loihtia omassa keittiössään ja käytetyt tarvikkeet korvataan kuittia vastaan. Lisätietoja kahvilatoiminnasta antaa Katja Alho sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Myös muihin tapahtuman järjestämiseen liittyviin tehtäviin voi ilmoittautua. Tällöin voit ilmiantaa itsesi laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Otsikoksi voit laittaa Kevätpäivät vapaaehtoinen. Kerro viestissäsi mistä tehtävistä olet kiinnostunut, milloin ja monelta pääsisit tulemaan. 
 
Vapaaehtoiset saavat ilmaisen ruoan ja pääsevät osaksi leppoisaa tapahtumatiimiämme! 

 

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)