Elävän kulttuurin Koroinen ry

Ohjeet ja säännöt harrastetoimijoille

 - EKKy:n vuokraamat tilat ja rakennukset ovat museoviraston ja Turun museokeskuksen suojelemia. Tilat, rakennukset, ulkorakennukset ja pihapiiri ovat historiallisesti arvokkaita, joten niitä tulee käyttää ja niissä tulee käyttäytyä sen mukaisesti.

- Harrastustoiminnan järjestäjä on vastuussa hänelle luovutetuista avaimista. Mikäli avaimet häviävät vuokralainen on velvollinen korvaamaan siitä aiheutuvat kustannukset.

- Harrastustoiminnan järjestäjä päästää tiloihin vain harrastustoimintaan osallistuvia ihmisiä.

- Harrastustoiminnan järjestäjä vastaa tilojen/pihapiirin esineistöstä, välineistöstä, huonekaluista sekä irtaimistosta. Harrastustoiminnan järjestäjä on velvollinen korjaamaan kaikki tahallisesti rikkoutuneen irtaimiston.

       Mikäli tiloissa ilmenee puutteita, jokin rikkoutuu tai on muuta huomioitavaa, ilmoita siitä EKKy:n sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

- Sisätiloissa ei saa tupakoida. Tupakantumpit on kerättävä tuhkakuppeihin, niin ettei niistä synny paloturvahaittoja.

- Harrastustoiminnan järjestäjä on vastuussa tiloissa sijaitsevan käsityöpuodin tuotteista  harrastustoiminnalle varattuna aikana.

- EKKyssä kierrätetään ja lajitellaan.

       Isot roskat ja roskamäärät, kierrätettävä materiaali on toimitettava pois alueelta. Lähin kierrätyspiste on Prisman pihalla noin 1 kilometrin päässä (Vanha Tampereentie 108).

- Harrastustoiminnan järjestäjän tulee jättää tilat samaan kuntoon kuin ne olivat paikalle tultaessa:

       Astiat on tiskattava, lattiat siivottava ja tarvittaessa pestävä.

       Tilat tulee olla siivottu ja tyhjennetty tilavuokrasopimuksen mukaisena ajankohtana.

       EKKyn tiloja ylläpidetään yhteisvastuullisesti ja vapaaehtoisvoimin.  Jos roska-astiat täyttyvät, roskapussit on vietävä navetan sivulla/päädyssä sijaitseviin roska-astioihin. Biojätteet voi viedä pihalla olevan jurtan takana oleviin kompostiastioihin. Muistakaa myös ilmoittaa esimerkiksi palaneesta lampusta tai loppuneesta WC-paperista.

- Harrastustoiminnan järjestäjä lähtee tilasta viimeisenä ja on vastuussa siitä, että valot on sammutettu, ikkunat ovat kiinni ja ulko-ovet ovat lukossa.

- Harrastustoiminnan tilavuokra on 2,50 € alkava puoli tuntia ( 5 € / 1 h, 7,50 € 1,5 h). Tilavuokramaksun käytännöistä sovitaan tilavuokraamisen sopimisen yhteydessä. Tiedustelut tilojen varauksista harastustoimintaan lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Harrastustoiminta".

- Harrastustoiminnan järjestäjältä edellytetään EKKyn jäsenyyttä.  Toimintaan osallistuvien jäsenyys on suositeltavaa yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Ohjeet yhdistykseen liittymisestä  löydät tästä linkistä.

 (päivitetty 14.10.2016)

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)