Elävän kulttuurin Koroinen ry

Tilavuokrauksen sopimusehdot

EKK ry:n vuokraamat tilat ja rakennukset ovat museoviraston ja Turun museokeskuksen suojelemia. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan näitä yleisiä tilan vuokraukseen liittyviä sääntöjä. 

Tiloihin on mahdollista tutustua etukäteen erikseen sovittavana ajankohtana. 

Vuokraajille ei luovuteta tiloihin avaimia, vaan ovi tullaan avaamaan tilavarauksen alkaessa. Vuokraaja huolehtii ovien lukitsemisesta tilasta poistuessaan. 

Tilojen vuokraaja saa päästää yksityistilaisuuksiinsa vain kutsumiaan vieraita. Vuokratun tilan luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen ja pihapiirin esineistöstä, välineistöstä, huonekaluista sekä irtaimistosta. Kaikki tahallisesti rikottu irtaimisto on korvattava. Mikäli irtaimistoa menee rikki, vuokraajan on ilmoitettava siitä vuokranantajan (EKK ry:n) edustajalle tai sopimuksen mukaiselle yhteyshenkilölle.

Sisätiloissa ei saa tupakoida. Tupakantumpit on kerättävä tuhkakuppeihin, jottei niistä synny paloturvariskejä ja -haittoja. Vuokralaisen tulee noudattaa paloturvallisuuden osalta erityistä huolellisuutta museoympäristön suojelemiseksi. Kynttilöiden käyttö sisätiloissa on sallittua. Ulkotulia käytettäessä tulee ne sijoittaa vähintään kahden (2) metrin päähän rakenteista ja rakennuksen seinistä niin, ettei niistä aiheudu vahinkoa kasvillisuudelle tai irtaimistolle. Ulkotulet tulee sammuttaa tilaisuuden päättyessä.

EKK ry:n keittiössä kierrätetään ja lajitellaan. Vuokralainen vastaa keittiön siivouksesta ja järjestyksestä. Keittiön laitteiden ja pintojen tulee vuokra-ajan päättyessä olla siistit ja puhtaat. Mikäli tästä aiheutuu vuokranantajalle lisätyötä tai astioita/laitteita rikkoutuu tai katoaa, vuokralainen sitoutuu korvaamaan tästä aiheutuvan vahingon. Vuokra-ajan päätyttyä vuokralaisen on toimitettava roskat pois alueelta: lähin kierrätyspiste on Prisman pihalla (Vanhalla Tampereentiellä), ruokajätteet pihan perällä olevaan kompostoriin ja poltettavat jätteet navetan takana oleviin roskasäiliöhin.

Vuokraajan on jätettävä tilat siihen kuntoon kuin missä ne olivat hänelle luovutettaessa. Astiat on tiskattava, lattiat siivottava ja tarvittaessa pestävä. Mikäli tilat jätetään siivoamatta, peritään vuokralaiselta tilojen siivoamisesta aiheutuvat kulut (100 €). 

Mikäli vuokraaja yöpyy tilassa ja käyttää tilan lakanoita ja pyyhkeitä, on tästä sovittava erikseen etukäteen, sillä lakanoiden ja pyyhkeiden käyttö on maksullista ja vuokra laskutetaan tilavuokran yhteydessä. Pyyhe- ja lakanavuokra on viisi (5 €) euroa/ lakanasetti tai pyyhe. 

 

Yhteystiedot

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku

(Käyntiosoite Catilluksentie)
koroinen@gmail.com

Puhelin arkisin: (ma ja ti klo 9 - 13 ja to ja pe klo 9 - 13)

 040 360 0830

 (Jos emme vastaa, lähetä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos. Huom! Puhelinpäivystyksen ajoissa voi olla välillä muutoksia.)