Elävän Kulttuurin Koroinen ry


Liity jäseneksi!Tervetuloa mukaan kehittämään ja edistämään yhdistyksen toimintaa!
Liity jäseneksi ja tule mukaan luomaan elävän kulttuuriin keskusta.


EKKy:n jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2024 on 25 € / 15 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja muut itsensä vähävaraiseksi kokevat).

Halutessasi voit myös maksaa kannatusmaksua. Kannatusjäsenmaksu yksityiselle alkaen 10 e/vuosi ja yhteisöille/yrityksille vähintään 50 e/vuosi. Kannatusmaksu yhteisöille ja yrityksille jäseneduilla vähintään 100e/vuosi.

Hallitus voi hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi henkilön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö tai yritys, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Jäsenyys mahdollistaa:
- alennukset EKKy:n kursseista ja tilavuokrista.
- mahdollisuuden järjestää tiloissamme avoimia tapahtumia ja harrastustoimintaa alennettuun hintaan.
- äänestämisen yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa. Näin pääset vaikuttamaan toimintaan.

Vaikuttaa voit myös ottamalla yhteyttä EKKy:n hallitukseen (kts. Ekky:n hallitus).
Jäsenmaksut tarkastetaan yhdistyksen kevätkokoukseen mennessä.

Haluatko liittyä jäseneksi?

Jäsenmaksuilla katamme yhdistyksen toimintaan liittyviä kuluja. Jos haluat liittyä jäseneksi, laita sähköpostia osoitteeseen koroinen@gmail.com
Kiitos kannatuksesta!


YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT
Tästä linkistä voit tutustua Elävän kulttuurin Koroinen ry:n sääntöihin.
PDF tiedosto-klikkaa tästä

Tule mukaan!Elävän kulttuurin Koroinen ry pyörii pääosin vapaaehtoisvoimin. Kaikenlaisia puuhaihmisiä tarvitaan! Kiinnostaisiko sinua tulla osaksi jotakin tiimiä tai ryhtyä jonkin osa-alueen vastuuhenkilöksi?

Kahvilavastaava/-tiimiorganisoi sunnuntaikahvilat. Tiimin tehtäviin kuuluu myös kahviloiden markkinointi ja niistä tiedottaminen nettisivuilla ja facebookissa. Tule mukaan, jos tykkäät järjestää kahvilatapahtumia ja valmistaa hyvää ruokaa!

Puutarhavastaava/-tiiminhommiin kuuluu esimerkiksi puutarhoihin, palstoihin ja permakulttuuriin liittyvä viestintä hallituksen ja toimijoiden välillä, puutarhaan liittyvien hankintojen ja tarpeiden kartoittaminen sekä palstoihin ja puutarhoihin liittyvien talkoiden järjestäminen. Tule mukaan, jos olet kiinnostunut palstaviljelystä, puutarhanhoidosta, permakulttuurista ja luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta!

Remppatiimihoitaa rakennusten korjauksiin ja ylläpitoon liittyviä asioita. Tule mukaan, jos olet kiinnostunut rakennushistoriasta, entisöinnistä, korjaus- ja rakennustöistä!

Siivousvastaava/-tiimijärjestää siivoustyötä Koroisissa. Tule mukaan, jos pidät siisteydestä ja tykkäät tehdä yleishyödyllisiä asioita, joista kaikki tulevat iloisiksi.

Tapahtumavastaava/-tiimiideoi, suunnittelee ja organisoi tapahtumia Koroisilla. Tule mukaan, jos olet kiinnostunut kulttuurin tuottamisesta, tapahtumien järjestämisestä tai olet itse kulttuurialan osaaja.

Meillä on usein mahdollisuuksia tarjota myös työkokeilu- ja harjoittelupaikkoja. Sekä moniosaajat että yhden asian ekspertit ovat tervetulleita mukaan! Erityisesti jäsenistöä olisi mukava saada aktiivisesti mukaan yhdistyksemme toimintaa ylläpitämään.

Mikäli kiinnostuit. Laita mailia osoitteeseen koroinen@gmail.com otsikolla "HALUAN MUKAAN" ja viestiin, mihin tiimiin haluat mukaan. Kerro hivenen itsestäsi ja kiinnostuksesi kohteista, niin otamme sinuun yhteyttä!

Taimimyyntia_kevatpaivilla_TerhiArell.jpg


Pinkopahvitusta_TerhiArell.jpg


Mehilaisenhoitajat_TerhiArell.jpg