Elävän Kulttuurin Koroinen ry


Koroisten muut toimijatKoroisten tilan pihapiirissä on vanha navetta, jossa toimii mm. polkupyöräkirpputori Maailmanpyörä sekä keraamikkoja. Koroisilla on myös soitinverstas ja Turunmaan Keraamikkojen killan puu-uuni.
Lisäksi Turun Feeniks-koulu pitää Koroisilla kerhotoimintaa.

Toimijat vastaavat itse omien aukioloaikojensa ja tapahtumiensa ilmoittelusta.


MaailmanpyöräMaailmanparannusyhdistys Maailmanpyörä Koroinen ry

Maailmanpyörä on pitänyt Koroisilla keväästä 2014 lähtien polkupyöräkirpputoria, jossa myymme lahjoituksena saadut ja kunnostamamme pyörät edulliseen hintaan takuulla. Polkupyöräkirpputori toimii Koroisten tilan wanhassa navetassa.

Pyöräkirppari on avoinna sunnuntaisin klo 12 - 16.

Valmiiden pyörien lisäksi on tarjolla myös puretuista pyöristä varaosia niitä tarvitseville.

Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Otamme vastaan tarpeettomaksi jääneitä ehjiä tai rikkinäisiä pyöriä ja pyöränosia.

Lisäksi järjestämme pyörien itsekunnostus- ja huoltopäiviä torstaisin klo 14 - 18, jolloin voitte tulle fixaamaan/ tuunaamaan/ parantelemaan/ korjaamaan/ paikkaamaan/ pelastamaan/ jne. pyöränne tai vain kysymään neuvoa. Työkalujen lainaaminen ja neuvot ovat ilmaisia.


Toiminnan tarkoituksena on edistää järkevää kierrätystä ja hyödyntää jo olemassa olevia muille tarpeettomia resursseja. Mikäli mahdollista tuottoa syntyy toimistamme, tulemme käyttämään sen koti- ja ulkomaisiin avustuskohteisiin.

Muutoksista ja ajankohtaisista tapahtumista ilmoitetaan yhdistyksen Facebook-sivulla.

Yhteystiedot:
Pyöräkirppis Maailmanpyörä Koroinen
Koroistentie 2, 20380 Turku
Puh: 044-2392203
Sähköposti: maailmanpyora.koroinen@koroinen.info
Facebook: Maailmanpyörä Koroinen


Maailmanpyora_TerhiArell.jpgIbis KeramiikkaNavetassa työskentelee myös itseoppinut keraamikko Raimo Heldán, joka on erikoistunut soivien savilintujen tekemiseen.

Raimon puodilla ja työpajalla ei ole vakinaisia aukioloaikoja, mutta navetan oven ollessa auki, voit käydä kurkkaamassa sisälle ja katsomassa, josko ovet keramiikkapuodille olisivat auki.

Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortit.

Voit myös soittaa etukäteen: puh. 040 5183304 / Ibis Keramiikka.

EKKy_vanhatsivut_Savikukko.jpgTurun Feeniks-kouluTurun Feeniks-koulu pitää kerhotoimintaa Koroisilla

Haluaisitko lapsellesi hänen oppimistyyliään tukevan oppimisympäristön, jossa opiskellaan yksilöllisesti ja päätökset tehdään yhdessä? Kaipaatko tukea kotiopetukseen tai lisää ikätovereita kotikoululaisen päiviin?

Turun Feeniks-koulu on vapaa ja demokraattinen oppimisympäristö esi- ja perusopetusikäisille lapsille ja nuorille. Demokraattisessa koulussa lapsilla ja nuorilla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa opiskeluunsa ja koulun asioihin. Koulunkäynnin perustana on lapsilähtöisyys ja yksilöllisyys, lapsen osallisuus, oma tiedonjano ja oppimisen ilo.

Toimimme luonnonläheisessä miljöössä Koroisilla, parin kilometrin päässä Turun keskustasta. Turun Feeniks-koulu on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Kouluumme on jatkuva ilmoittautuminen.

Lue lisää Feeniks-koulun omilta sivuilta Feeniks-koulu klikkaa


Turunmaan Keraamikkojen kiltaNavetan naapurista löytyy puupolttoinen keramiikkauuni. Sen on pystyttänyt Turunmaan Keraamikkojen kilta, Turussa ja lähiseuduilla työskentelevien ammattikeraamikkojen yhdistys. Koroisilla järjestetään säännöllisesti yhteisiä puupolttoja.

Lisätietoja:
www.keramiikkakilta.net
https://www.facebook.com/Keramiikkakilta/
keramiikkakilta@gmail.com

Keramiikkapuput_TerhiArell.jpg